WebTools van derden

DEMO Duurzaamheidssadvies aanvragen


Indien u een samenwerking aangaat met Positief Wonen, plaatsen wij de aanvraagmodule op uw website/toolkit. Úw kantoor regelt de financiering, Positief Wonen draagt zorg voor de offerten en de uitvoering van alle duurzaamheidsmaatregelen.

Ga hier naar een voorbeeld van de Rubriek Verduurzamen

Alle informatie over Positief Wonen kunt u vinden op www.innomar.nl

DEMO Bouwkundige keuring aanvragen


Homekeur is dé specialist voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring, energielabel voor (nieuwbouw) woningen of bedrijfspanden. Op uw website plaatsen wij een digitaal aanvraagformulier waarmee u snél en tegen een aanttrekkelijk tarief een keuring/energielabel voor úw klant kunt aanvragen.

Bij de aankoop van uw woning is het altijd verstandig om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Zo koopt u geen kat in de zak. Samen met onze partner Homekeur kunnen wij dat snel voor u regelen!

DEMO Aanvraag energielabel


Homekeur is volledig gecertificeerd, werkt professioneel én efficient. Een aanvraag voor een energielabel wordt door Homekeur snel geregeld.

Indien u een samenwerking aangaat met Homekeur BV, plaatsen wij onderstaande aanvraagmodule voor een energielabel op uw website/toolkit.

Alle informatie over Homekeur kunt u vinden op www.innomar.nl

DEMO Aanvraag WOZ bezwaarschrift


Betaalt uw klant te veel onroerendgoedbelasting? Indien u een samenwerking start met De Bezwaarmakers kunnen wij onderstaande module/button op uw website/toolkit plaatsen.

Alle informatie over De Bezwaarmaker kunt u vinden op www.innomar.nl

Start hier het WOZ bezwaar!

DEMO Aanvraag check sanctielijsten, UBO, PEP, WWFT cliëntenonderzoek


Witwassen en andere ellende voorkomen? Koop een aantal credits en gebruik op uw eigen website/toolkit de One-stop check op kredietwaardigheid, UBO, WWFT en IBAN-Naam check van een bedrijf.

U kunt uw (zakelijke)  relaties natuurlijk ook verwijzen naar deze optie.  Hieronder ziet u een voorbeeld van de module.

Alle informatie over KlikKlaar kunt u vinden op www.innomar.nl